SEGUEIX-NOS
social l arca

NÚVIES

COL·LECCIÓ
SENSUALITÉ

La nova col·lecció de núvies de L'Arca  és un homenatge a la sensualitat de la dona mediterrània. A la sensualitat que desprèn la plàcida vida al camp. A la sensualitat entesa com un llegat que es transmet de mares a filles. I també a la sensualitat que amaguen els antics aixovars. D'aquí els subtils jocs de transparències, els delicats tirants de puntes, els suggeridors volants inspirats en enagos.

Un vestit de núvia de l'Arca sempre respira art en la costura: està fet a mida, es pot personalitzar i es confecciona en exclusiva al nostre atelier de Barcelona. Georgette, crepè i setí són els teixits estrella  de la nova col·lecció, un viatge a les arrels mediterrànies en què no falten els brodats artesanals i l'aplicació de randes antigues tant en els vestits com en els vestits de dues peces, la gran aposta per aquesta temporada.

Vídeo: Slowl
Música: Irradian Studio
Producció/mescla: Pablo Moreno Guerrero
Guitarres/composició: Enric Gayà

VELS

Els vels de núvia brodats són una de les nostres especialitats.

A L’Arca trobaràs una variada selecció de vels de núvia vintage, peces exquisides i delicades que acumulen dècades d’història. A més, oferim reproduccions de vels antics fets al nostre taller. També assessorem les núvies en l’art de posar-se els vels i les mantellines. Entre els nostres clients es troben els millors dissenyadors de núvia del país.

accesorios larca Anar a la botiga online

accesorios larca Maneres de posar-se el vel

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

fet a mà amb aplicació de Brussel·les
S.XIX

mantilla antigua

MANTELLINA DE NÚVIA

feta a mà amb aplicació de Brussel·les i punt a l’agulla
S.XIX

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

de reproducció d’aplicació de Brussel·les en tul de seda

ACCESORIS

Un fermall antic, uns guants de pell, un vano de blonda i ivori, una corona de flors o unes arracades de plata són el complement perfecte per a una núvia que vol cuidar tots els detalls. A L’Arca tenim una àmplia selecció d’accessoris per donar-li el toc final a la teva imatge.

  • abanico novia
  • pendientes vintage
  • tocado novias
  • joyas antiguas
  • complementos vintage
  • tiaras novia

accesorios larca Anar a la botiga online

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage