SEGUEIX-NOS
social l arca

NÚVIES

 

COL·LECCIÓ
CORDÈLIA I EL MAR

El sol dibuixat a l’horitzó i el mar lleugerament ondulat per la brisa del trenc d’alba. A la sorra, una noia contempla al seu promès allunyar-se en una barca. Mar endins l’envolta el cant d’una sirena. Una melodia temptadora, però el jove pescador només pensa amb la Cordèlia. Davant d’aquella mostra d’amor, la sirena colpeja l’aigua amb la cua i l’esclat d’espuma es converteix en un preciós vel de núvia. Al capvespre, el jove torna i li entrega a la seva estimada aquelles meravelloses puntes, una joia sorgida del mar i que simbolitza la força de la seva unió.

Aquestes antigues puntes de coixí -i especialment el tradicional ret-fí català o punta d’Arenys de Mar- són el pilar de Cordèlia i el mar, una col·lecció en la que predominen siluetes vaporoses i etèries. Teixits lleugers com la gasa, la mussolina, la bambula i el plumetti s’han convertit en el llenç perfecte per a incrustar subtilment les puntes: mentre en alguns dissenys es busca un efecte llencer, en altres només enriveten uns volants. En aquesta col·lecció també s’ha treballat molt el brodat i els prisats soleil, ambdós confeccionats artesanalment. La col·lecció ret un homenatge a les mans de totes aquelles dones que amb la mateixa soltesa passen de reparar xarxes de pescar a fer puntes de coixí. . Cordèlia i el mar també és un exercici d’alta artesania, una suma de passió i ofici que impregna tots els vestits de núvia que surten del nostre atelier, situat a dues passes del mar.

Boheme Lookbook

Veure Catàleg

Vídeo: Liten Studio
Música: Irradian Studio - Pablo Moreno Guerrero

VELS

Els vels de núvia brodats són una de les nostres especialitats.

A L’Arca trobaràs una variada selecció de vels de núvia vintage, peces exquisides i delicades que acumulen dècades d’història. A més, oferim reproduccions de vels antics fets al nostre taller. També assessorem les núvies en l’art de posar-se els vels i les mantellines. Entre els nostres clients es troben els millors dissenyadors de núvia del país.

accesorios larca Anar a la botiga online

accesorios larca Maneres de posar-se el vel

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

fet a mà amb aplicació de Brussel·les
S.XIX

mantilla antigua

MANTELLINA DE NÚVIA

feta a mà amb aplicació de Brussel·les i punt a l’agulla
S.XIX

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

de reproducció d’aplicació de Brussel·les en tul de seda

ACCESORIS

Un fermall antic, uns guants de pell, un vano de blonda i ivori, una corona de flors o unes arracades de plata són el complement perfecte per a una núvia que vol cuidar tots els detalls. A L’Arca tenim una àmplia selecció d’accessoris per donar-li el toc final a la teva imatge.

  • abanico novia
  • pendientes vintage
  • tocado novias
  • joyas antiguas
  • complementos vintage
  • tiaras novia

accesorios larca Anar a la botiga online

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage