SEGUEIX-NOS
social l arca

NÚVIES

 

COL·LECCIÓ
BOHÈME

Una nit de primavera. Un bulliciós cafè del París dels anys 30. Un piano que no para de sonar. Pintors, filòsofs i poetes asseguts al voltant d’una taula plena de copes d’absenta. Les noies xerren i discuteixen amb ells en igualtat de condicions. I també ballen. Ballen perquè volen beure’s la vida. Sentir-se lliures.

La col·lecció Bohème L’Arca 2018 arranca en aquestes nits parisenques on es respirava hedonisme i llibertat. Nits eternes per a pintores com Gerda Weneger, fotògrafes com Lee Miller i muses com Kiki de Montparnasse. El vestuari d’una dona d’aquesta època és la font d’inspiració de les nostres núvies. Per això abunden els vestits de dues peces, combinables entre sí. Faldilles fins els turmells, crop-tops i pantalons palazzo, com els que va popularitzar l’actriu Marlene Dietrich.

L’esperit de llibertat dels anys 30 també es respira en els meravellosos vestits de setí, especialment brillants, i en talls al biaix que juguen amb la sensualitat de cada núvia. Dones amb caràcter i determinació que no volen renunciar ni a l’elegància ni a la comoditat. Així és Bohème L’Arca 2018.

Boheme Lookbook

Veure Lookbook

Vídeo: http://www.hoipoiproduccions.com/
Música: Irradian Studio - Pablo Moreno Guerrero, @kostnic en Instagram

VELS

Els vels de núvia brodats són una de les nostres especialitats.

A L’Arca trobaràs una variada selecció de vels de núvia vintage, peces exquisides i delicades que acumulen dècades d’història. A més, oferim reproduccions de vels antics fets al nostre taller. També assessorem les núvies en l’art de posar-se els vels i les mantellines. Entre els nostres clients es troben els millors dissenyadors de núvia del país.

accesorios larca Anar a la botiga online

accesorios larca Maneres de posar-se el vel

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

fet a mà amb aplicació de Brussel·les
S.XIX

mantilla antigua

MANTELLINA DE NÚVIA

feta a mà amb aplicació de Brussel·les i punt a l’agulla
S.XIX

velo novia antiguo

VEL DE NÚVIA

de reproducció d’aplicació de Brussel·les en tul de seda

ACCESORIS

Un fermall antic, uns guants de pell, un vano de blonda i ivori, una corona de flors o unes arracades de plata són el complement perfecte per a una núvia que vol cuidar tots els detalls. A L’Arca tenim una àmplia selecció d’accessoris per donar-li el toc final a la teva imatge.

  • abanico novia
  • pendientes vintage
  • tocado novias
  • joyas antiguas
  • complementos vintage
  • tiaras novia

accesorios larca Anar a la botiga online

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage