SEGUEIX-NOS
social l arca

MODA

VINTAGE

A L’Arca tenim una exquisida selecció d’autèntica roba vintage, la majoria confeccionada durant la primera meitat del segle XX.

Vestits estil Charleston, quimonos japonesos, estoles de pell, faldilles prisades, vestits amb estampats geomètrics... Cada peça amaga un passat, però ja la tenim llesta per viure el present.

A més, disposem de peces vintage de marques reconegudes com Dior, YSL, Hermès, Chanel... I també de prestigiosos dissenyadors nacionals, como Balenciaga, Pertegaz, Pedro Rodríguez i Asunción Bastida.

ACCESORIS

Un collar de perles, unes ulleres de sol, un tocat de flors i, potser, uns guants de pell de cabritilla. Una dona ben vestida sempre té cura dels seus complements. A L’Arca tenim debilitat per la bijuteria, les bosses de mà i els barrets que ens transporten a una altra època.

  • bolso antiguo
  • bolso vintage
  • tocado moda
  • Accesorios barcelona
  • complementos vintage
  • accesorios vintage

velos Anar a la botiga online

LLENCERIA

A L’Arca hi ha peces que han escrit la història de la llenceria: des de desabillés de seda natural amb blondes d’Alençon i cotilles de setí fins a pantalons bombatxos de mussolina, manteletes de gasa i lligacames de blonda. Un recorregut fascinant per la roba interior femenina del segle XIX i de la primera meitat del segle XX.

moda lenceria

VESTUARI
D’ÈPOCA

Col·leccionistes, escenògrafs, figurinistes i clients particulars trobaran a L’Arca una meticulosa selecció d’indumentària antiga, que comprèn des de mitjans del segle XVIII fins a finals del segle XIX.
El nostre vestuari ha aparegut en nombroses pel·lícules (Titanic, El Perfume, Vicky Cristina Barcelona, Los fantasmas de Goya) i també en sèries de televisió d’època (Isabel, La República, La Señora).

trajes de epoca

moda tienda online Anar a la botiga online

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage