SEGUEIX-NOS
social l arca

DECORACIÓ

TÈXTIL

Els teixits vintage suggereixen històries entranyables que ens transporten a una altra època. Entra a L’Arca i deixa’t seduir per la bellesa dels antics aixovars, pels seus teixits nobles, per la riquesa dels seus brodats o la sumptuositat de les seves blondes.

A L’Arca oferim una acurada selecció de teixits vintage per a tots aquells que vulguin donar un toc de distinció a casa seva. Els nostres teixits estan en perfecte estat i alguns s’han redissenyat per adaptar-los a les necessitats actuals.

Sábanas de lino antiguas

Llençols de lli antic, finament brodats per mans expertes.

Jocs de llit per embolcallar els vostres somnis i aportar naturalitat al dormitori.

hilo encajes y bordados

Les grans ocasions mereixen una taula vestida a l’alçada.

Disposem d’estovalles de fil d’Holanda amb blondes i brodats exquisits per donar un punt de sofisticació a la vostra taula.

cortina de tul

A L’Arca tenim un teixit o una cortina per a cada ambient

Transparents de brodat Richelieu que recreen la placidesa de la Toscana, teixits provençals per aconseguir un aire més rústic i cortines de tul modernistes que tamisen la llum.

cortinas y visillos a medida
El nostre taller compta amb una llarga experiència en l’elaboració de cortines i cortinetes a mida. Treballem colze a colze amb decoradors i interioristes, i hem participat en projectes com la recreació del pis modernista de La Pedrera, l’emblemàtic edifici de Gaudí.

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage