SEGUEIX-NOS
social l arca

L’ARCA

VINTAGE & NÚVIES

núvies vintage

SOBRE NOSALTRES

Una ciutat especial. Barcelona. Un lloc màgic. Barri Gòtic. Una botiga amb molta història. L’Arca de l’Àvia.

El present s’emmiralla en el passat, en aquelles coses maques que ens fan sentir que l’ànima perdura tot i el pas del temps.

Ara som simplement L’Arca. Ens quedem amb la nostra essència més pura.

Antiguitats tèxtils, vestits de núvia, roba vintage, puntes antigues i artesania. Peces úniques, exclusives i seleccionades amb rigor que sobreviuen al pas del temps i de les tendències.

Ens avalen més de 40 anys d’experiència, que ens han permès treballar amb clients i dissenyadors de renom, a més de participar en projectes tan interessants com subministrar gran part del vestuari de la pel·lícula Titanic i decorar el pis d’època de La Pedrera de Gaudí.

Obre la porta de L’Arca i descobriràs perquè el passat està tan present.

SERVEIS

LLOGUER I PRÉSTEC

Lloguem vestuari d’època, roba de la llar i attrezzo per a produccions audiovisuals (pel·lícules, sèries de televisió, publicitat…). També deixem roba i accessoris vintage per a editorials de moda.
A més, assessorem directors d’art per recrear l’estil tèxtil de qualsevol dècada del segle XX.

TASACIÓ I COMPRES

Oferim un servei de taxació d’antiguitats i obres d’art a la nostra botiga (els dimarts, de 17 a 20 h). També ens desplacem sense cost a domicilis particulars.
A més, comprem tot tipus de roba antiga, accessoris, joies, bijuteria, puntes antigues, mantons de Manila, vanos i mantellines. Consulteu-nos sense compromís.

RESTAURACIÓ I CONSERVACIÓ

Des de fa més de vint anys, L’Arca compta amb el seu propi taller de restauració. El nostre equip el formen costureres i artesans experimentats, que encara treballen amb tècniques tradicionals. Adaptem i transformem vestits antics i roba de la llar, a més de restaurar mantons de Manila, blondes antigues, mantellines i vanos, entre d’altres antiguitats tèxtils.
També oferim un servei de conservació i manteniment de peces d’època per a museus i exposicions.

NEWSLETTER

Subscriu-te a la newsletter per rebre novetats de l’Arca

e-shop vintage e-shop vintage